top of page
ingmarsö 11.jpeg

Att göra på Ingmarsö

Vandra

Friluftskartan över ön med markerade vandringsleder kan du hämta gratis på Coop eller i gästhamnen. Njut av det genuina skärgårdslandskapet Ingmarsö är som gjord för en aktiv fritid och erbjuder många möjligheter, som vandring i det vackra skärgårdslandskapet. 

Ingmarsö

Cykla

Cyklar finns uthyres i gästhamnen. Upptäck Ingmarsö på två hjul. Ta dig snabbt och smidigt runt på öns grusvägar och njut av omgivningen.

Ingmarsö

Paddla

Vid Norsvikens varv på norra Ingmarsö går det bra att hyra kajaker för att paddla ut runt ön eller ut i ytterskärgården. Kontakta Gunilla Rydback 070 825 02 58. För dig som gillar att vara nära vattnet är kajak den perfekta avkopplingen. Ta en fikapaus på en närliggande strand och njut av Stockholms skärgård.

Ingmarsö

Bada

Njut av det sköna, svalkande sommarvattnet. Snorkla längs strandkanten, ta en simtur eller ta ett svalkande dopp efter en lång dag i solen. Längst in i Femsundsviken finns en badplats med brygga och sandstrand. Man kan även bada på "Badberget" vid Norra bryggan. Självklart går det också bra att bada på fler ställen, tänk på att följa allemansrätten. Vill du basta innan du badar så finns det en bokningsbar bastu i gästhamnen.

Ingmarsö
ingmarsödagen.jpg

Evenemang 

INGMARSÖDAGEN lördagen 8 juli 2024

kl 11-14  – Marknad, Ingmarsöloppet, scenframträdanden mm. 
 
kl 19-01  – Liveband, dans och PUB

Mer info kommer löpande  på  Ingmarsö bygdegårdsförenings facebooksida, samt på lappar på ön.

VÄLKOMNA!

bottom of page