top of page
ingmarsö 19.jpeg

Äta och sova på Ingmarsö

Ingmarsö erbjuder förstaklassiga restauranger, bekväma boenden, välutrustad matbutik och en gästhamn, allt på en och samma ö. Här kan besökare njuta av en komplett och bekväm helhetsupplevelse med mat, boende och andra aktiviteter. Ingmarsö utgör en mångsidig destination som kombinerar kulinariska njutningar, avkopplande boendemöjligheter och praktiska faciliteter på ett och samma ställe.

Ingmarsö bageri

Vi är mer än ett bageri, Café – Deli – Restaurang – Catering.

Bageriet är öppet från tidig morgon till sen kväll. På uteserveringen, i trädgården, serveras härlig frukost, lunch, middag, pizza och fika hela dagen. Bageriet är fyllt med delikatesser, både från egenproducerade produkter och från andra lokala odlare. I butiken hittar du även lokalt hantverk, inredning och presenter

Ingmarsö bageri

Ingmarsö krog

Njut i en vacker miljö med gott att äta och dricka. Ingmarsö krog kombinerar höga ambitioner med skönt häng. För hela familjen.Varmt välkomna till en trivsam och varm plats med havet alldeles inpå knuten, där du kan njuta av en lunch i solen, ta en drink på badflotten innan middagen, fira födelsedagar och andra högtider eller träffa grannarna över ett glas i baren.

Ingmarsö krog

Ingmarsö gästhamn

Central belägen på Södra Ingmarsö med gångavstånd till krog, affär och bageri. Här hittar du förutom båtplats ett modernt servicehus med trevliga och fräscha sanitetsutrymmen. Du kan hyra cykel, bada egen bastu eller hyra tvättstugan. Kom förbi på en glass eller en kopp kaffe och missa helst inte de fina Ingmarsö-kläder och souvenirer som finns att köpa här! I hamnen hittar du också VisitRoslagens Infopoint för ytterligare information och inspiration för din vistelse. 

Ingmarsö gästhamn

Ingmarsö B&B

Ingmarsö B&B ligger mitt på Ingmarsö som ligger mitt i skärgården. I Norrgårdens gamla skärgårdshemman med två genuina boningshus hittar du Ingmarsö B&B. Sju unika rum och en grym frukost. På gården bor du i fantastisk miljö i en levande skärgårdsidyll. 

Ingmarsö norrgård

Coop Ingmarsö

På Ingmarsö kan du handla det du behöver i öns Coop-butik vid södra bryggan som har året runt-öppet.Affären är ombud för Systembolaget, Apoteket och Posten. Dessutom har de bensinmacken som har kortautomat som alltid är öppen.Coop medlemmar får fina lokala erbjudanden! För att bli medlem i Möjaföreningen sätter man in 100:- på pg 6199855-5, meddelar sitt personnummer samt förening 0238. Nya kort mm ansöks på Coops hemsida.Öppettider, se Coops hemsida

Coop Ingmarsö

Ingmarsö Gårdsmejeri

På Norrgården hittar du en unik gård i Skärgårdsmiljö med Gårdsmejeri & Gårdsbutik. Här säljs närproducerat mathantverk. Både egen tillverkning och produkter som passar i filosofin: "närproducerat, gjord med kärlek och med hänsyn till miljön." Sortimenten varierar men det brukar finnas Gårdsyoghurt, Gelato (glass), Ostkaka och en eller flera goda ostar. 

Ingmarsö gårdsmejeri

Stuguthyrning

Upptäck den lugna och natursköna ön Ingmarsö med vår bekväma stuguthyrning. Beläget i Stockholms skärgård erbjuder Ingmarsö en fristad från vardagens stress och ett tillfälle att koppla av i en pittoresk miljö. Det finns stugor som är utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse, inklusive kök, badrum och sovutrymmen.

Hyr stuga på Ingmarsö
bottom of page